atmoska.cz
Týdenní menu
Pondělí 20. 11.
Polévky
Žampionový krém s tymiánovými krutony45,-
Hlavní jídla
Fusilli all arrabbiata s chilli, čerstvou petrželkou a strouhaným parmazánem129,-
Sýrová quesadilla s kuřecími nudličkami v taco koření, drcenými rajčaty, jalapeňos a fazolemi, se zakysanou smetanou139,-
Hovězí znojemská pečeně s restovanými okurky a anglickou slaninou, s dušenou jasmínovou rýží145,-
Vepřový závitek plněný houbovou smaženicí s řapíkatým celerem, se smetanovou bramborovou kaší a okurkovým salátem139,-

Úterý 21. 11.
Polévky
Uzená s kořenovou zeleninou a kroupami45,-
Hlavní jídla
Burger s pikantní fazolovou směsí, pórkem, čedarem a česnekovou majonézou, s ochuceným listovým salátkem a cuketovými hranolky145,-
Paella s mořskými plody, šafránem, bílým vínem a mixem čerstvé plodové zeleniny135,-
Maďarský hovězí guláš s feferonkami, sekanou červenou cibulkou a špekovými knedlíky145,-
Zapečené těstovinové fleky s uzenou krkovicí restovanou na cibulce, vejci a sýrem, s rajčatovo-cibulovým salátem129,-

Středa 22. 11.
Polévky
Gulášová s pečivem45,-
Hlavní jídla
Plněné papriky rajčatovým kuskusem a balkánským sýrem, pečené na červeném víně a protlaku, s rozpečenou česnekovou bagetkou135,-
Grilovaný špíz s krůtím masem, červenou cibulí a žampiony, s vlastní šťávou a grilovanou zeleninou145,-
Pečený hovězí krk na česneku a cibulce, s dušeným listovým špenátem a bramborovými knedlíky139,-
Smažené vepřové maso plněné vařeným vejcem a šunkou, se šťouchanými brambory a tatarskou omáčkou135,-

Čtvrtek 23. 11.
Polévky
Kuřecí vývar s masem, zeleninou a fritátovými nudlemi45,-
Hlavní jídla
Špenátové lasagne zapečené s rajčaty, bylinkovým bešamelem se smetanou a parmazánem129,-
Pečené kuřecí stehno na paprice s těstovinami135,-
Roastbeefové plátky s teplou pepřovou omáčkou s demi glace, domácími kořeněnými hranolky a malým listovým salátkem s olivovým olejem145,-
Bůčkové vepřové výpečky s dušeným řepným zelím a variací houskových a bramborových knedlíků135,-

Pátek 24. 11.
Polévky
Staročeská bramboračka45,-
Hlavní jídla
Luštěninový falafel se salátem tabouleh a pažitkovou zakysanou smetanou135,-
Fettuccine s kuřecími nudličkami v dýňové omáčce se smetanou a pórkem, se strouhaným čedarem139,-
Hovězí svíčková na smetaně s brusinkovým terčem, karlovarskými a houskovými knedlíky149,-
Smažená sýrová jehla s vařenými máslovými brambory s kmínem a pažitkou, s tatarskou omáčkou135,-

Sobota 25. 11.
Polévky
Hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovými knedlíčky55,-

Neděle 26. 11.
Polévky
Hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovými knedlíčky55,-

Cena hlavního jídla je včetně polévky